Menu Sluiten

Kantenmaaier

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Van Haute Landbouwmachines

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.

Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop of verhuur van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.

Maak uw keuze:

Dus aarzel niet – mocht u vragen hebben – ons te contacteren. Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

01011480101148

Informatie over kantenmaaier en landbouwmachines of tuinbouwmachines.

Soms wordt een kantenmaaier ook wel een grastrimmer genoemd.

Een grastrimmer, vaak ook wel strimmer of kantenmaaier genoemd, is een apparaat dat gras maait op moeilijke plekken en randen van het gazon. Hij wordt gebruikt waar de handmaaier of de elektrische maaier niet bij kan en is ook geschikt voor het maaien van nat gras. Door het apparaat omgekeerd te houden kunnen randen langs tegels en borders worden afgesneden. Een trimmer wordt gebruikt in de tuin, in de landbouw en bij gemeente.

Op moeilijk terrein en vooral overal waar de grasmaaier niet bij kan, is een kantenmaaier de beste keuze. Afhankelijk van het motorvermogen en het snijgereedschap zijn de mogelijkhede.

Meer info

tags: Snoeischaren – Tuinmachines – Mulchers – Bosfrees – Grasmaaiers – 

Wenst u meer info over kantenmaaier kijk dan vlug op https://www.vanhaute-landbouwmachines.be/ | Kantenmaaier

Landbouw | Tuinbouw | Bouw | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kantenmaaier

nl fr t f email home bedrijf motorkoeling airco industrie herstellingen customer login nieuws jobs contact bedrijf klik op de afbeelding om te vergroten meer dan jaar geleden startte ard benelux autoradiatoren en distributie voorheen ook gekend als radiateurs l auto in hartje brussel als hersteldienst voor radiatoren en koeldelen voor diverse toepassingen. Al snel werd het toepassingsgebied uitgebreid met de verkoop van nieuwe koeldelen radiatoren oliekoelers industrile koelers … Die vanuit het centrale magazijn te mollem asse in de gehele benelux werden geleverd kantenmaaier prijzen Bij de opkomst van wagens uitgerust met aircosystemen zag ard benelux al zeer snel dat dit een specialisme in de markt zou worden en daarom investeerde men maximaal in zowel kennis als producten condensores compressoren filterdrogers aircovulsystemen …. De laatste jaren werd het gamma no.

dealer vinden zoeken menu producten producten zagen en snoeien kettingzagen en motorzagen heggenscharen en heggenscharen op steel hoogsnoeiers combisysteem en multisysteem snoeischaren takkenscharen takkenzagen snoeizagen bijlen bosbouwgereedschap doorslijpers betonkettingzagen maaien en grond bewerken grastrimmers kantenmaaiers en bosmaaiers imow robotmaaiers graaaiers mulchmaaiers verticuteermachines tuinfrezen zitmaaiers grondboren drukspuiten en nevelspuiten reinigen en opruimen hogedrukreinigers alleszuigers veegmachines hakselaars bladblazers en bladzuigers accessoires accessoires service kits smart products verbruiksgoederen veiligheidskleding promoties meest verkocht nieuw actieprijs sets technologie accutechnologie motortechnologie startsystemen zaagkettingen en zaagbladen slimme oplossingen innovatie en kwaliteit alle producte.

Toelichting over Kantenmaaier

bel contacteer ons contactpagina tuin wintersport thule dakkoffers over ons contact menu tuin wintersport thule dakkoffers over ons contact stihl accumachines kettingzagen het combisysteem het multisysteem kantenmaaiers grastrimmers en bosmaaiers heggenscharen bladblazers bladzuigers reinigingsmachines sproeitoestellen viking grasmaaiers robotmaaiers verticuteermachines zitmaaiers hakselaars tuinfrezen webshop acties x sluit venster skimateriaal bootfitting indoor skipiste skireizen acties x sluit venster tuin wintersport thule dakkoffers over De verkoopsom van kantenmaaier ons contact menu tuin wintersport thule dakkoffers over ons contact stihl accumachines kettingzagen het combisysteem het multisysteem kantenmaaiers grastrimmers en bosmaaiers heggenscharen bladblazers bladzuigers.